Готуймося до випускного вже сьогодні

Опубліковано:
10 Вересня, 2016

За пів року до випускного… 

 

І нащо то ті випускні? Та як то можна по триста-чотириста гривень за ресторан платити? Ну ти ж як приходиш їсти до ресторану, ну на скільки ти там наїш? Ну на сто п’ятдесят, ну на двісті, на двісті п’ятдесят максимум! І то готують на почеканню, що вибереш із меню. А на ті випускні все масово: салати відрами, пляцки квадратними метрами, нарізки за тиждень нарізають так, що на саму дефіляду вони вже як писки в басетів виглядають.

 

А плаття? То ж треба по п’ятнадцять-двадцять тисяч за них по відвалювати? На кілька годин всього! Поліестер в п’ятнадцять складок за ціну костюма від Гюґо Босса і то на центральній вулиці Відня. Потім ті дівчата в поліестерах і на каблучиськах таких, що ледь носом до асфальту не хиляться, параться на нудних чиновницьких казенних святкуваннях. Після того забава, після якої дев’ятсот кілограм із тонни наготованої їжі поглинають зграї диких псів.

  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коротко і зрозуміло про освітню реформу

 

А після забави – взагалі хто зна що. Каблуки вже зовсім нестерпні стають для худеньких сорокакілогромових тіл, з яких кілограм зо п’ять – то макіяж і лак для волосся. В крові це два гаш п’ять о гаш стає основним складником і в такому стані чомусь треба зустрічати сонце. На озері! Та сонце не з того боку сходить взагалі. Що вони там зустрічають? Про це краще не знати. А якщо знати, то не говорити. І не думати.

 

То хіба не ліпше за ті гроші дітей відправити кудись на море? Чи ще в якусь подорож? То і здоровіше і корисніше. І часу багато на останнку разом проведуть…

 

За місяць до випускного...

 

На та як навіщо той випускний? Та то ж тільки раз в житті! Та то ж пам’ятка! Та вони ще внукам своїм будуть розказувати. На фотографії будуть дивитися: випускний із садочку, з молодших класів, з дев’ятого класу, з дванадцятого, з коледжу, з університету, на пенсію і похорон. Та й що люди скажуть? Замість випускного, як годиться, як всі роблять, вони поїхали в якусь подорож. Та це ж ганьба! Замовляємо ресторан. Який лишився вільний. Бігооооом!!!

 

Олег Завадський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: