Гопники вже навіть в тернопільських банках промишляють

Опубліковано:
24 Грудня, 2015 о 19:43

Багато людей потрапляють в тенета шахрайських схем. З кожним днем таких випадків більшає, а правоохоронці не встигають попереджати про все нові способи видурювання грошей. Зрештою, навіть після чисельних повідомлень та попереджень трапляються випадки, коли людина все ж злакомиться на “вигідну” пропозицію і втрачає гроші.

 



Проте не тільки шахрайським видурюванням аферисти оббирають жителів Тернопільщини. Є ще ціла каста інших любителів розжитися на чужі гроші. Саме з такими її представниками познайомився 22-річний тернополянин в одному з банків. 

 

До фінансової установи хлопець прийшов з товаришем за компанію. Поки той перераховува гроші через термінал, до потерпілого підійшло троє чоловік і запропонували обміняти 100 американських доларів. Йовірно вони бачили, що у хлопця є досить велика сума грошей з собою, оскільки товариш просив позичити 200 гривень і, відповідно, довелось відкривати гаманець. Обступили хлопця і навіть самі витягнули гроші з його гаманця. Після того, коли він заявив, що нічого міняти не збирається і справа йшла до скандалу, гроші йому “повернули” до гаманця… Лише вдома потерпілий недорахувався половини суми, а це 4 000 гривень і звернувся по допомогу до правоохоронців.

 

В секторі  комунікацій Головного управління Національної поліції в Тернопільській області повідомили, що поліцейські вживають всіх заходів, аби встановити осіб підозрюваних для  притягнення їх до відповідальності. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: