Головний держфіскал Ігор Білоус здивований рішенням Яценюка

Опубліковано:
24 Лютого, 2015

Арсеній Яценюк заявив про початок службового розслідування щодо діяльності голови Державної фіскальної служби України Ігоря Білоуса, першого заступника голови ДФС Володимира Хоменка та заступника голови ДФС Анатолій Макаренко. Про це прем’єр-міністр заявив під час селекторної наради в Держфіскальній службі.


“Миритися з тим, що я прочитав в листах і в публічній інформації, яка є в ЗМІ про зловживання в Державній фіскальній службі, на митниці і податковій службі я не буду і саме тому починаємо з кнута. Я приймаю рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб фіскальної служби”, – повідомив він.

За словами Яценюка, розслідування стосуватиметься керівника, заступника начальника податкової міліції і заступника начальника митниці.

 

“На час проведення розслідування керівництво державної фіскальної служби буде відсторонене від виконання обов’язків. І з сьогоднішнього дня розпочинає роботу комісія з розслідування діяльності вищих посадових осіб фіскальної служби”, – резюмував він.

 

Трохи згодом відсторонений голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус назвав несподіваним своє відсторонення від керівництва ДФС, передає кореспондент РБК-Україна.

 

“Кожен, хто прийшов на роботу, повинен відповідати за свою роботу. Я готовий відповідати за роботу, яку я робив. Якщо будуть факти, то з ними будемо розбиратися. Досить несподіване рішення. Але рішення уряду – це рішення уряду. Давайте дивитися”, – сказав Білоус.

 

Нагадаємо, Ігор Білоус був призначений на посаду голови Державної фіскальної служби України у червні 2014 року. Він народився у Тернополі у 1978 р. Закінчив тернопільську школу №2, вихованець Пласту.
Його мати Ольга Білоус була депутатом Тернопільської міської ради попередніх двох скликань, також вона  була засновницею та директором Інституту економіки та підприємства. Зараз працює завкаферою ТНТУ.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Державна фіскальна служба України, #ДФС, #ігор білоус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: