Герой, який врятував дитину і ледь не потрапив під колеса, "розірвав" соцмережі (Фото)

Опубліковано:
11 Вересня, 2015 о 08:12

Тернопільський інтернет-простір вразила історія про чоловіка, який врятував дитину з-під коліс авто. Чоловік кинувся рятувати дитину, самого автівка зачепила дзеркалом, але всі залишились живі. 

 



В невідомому герої користувачі спільноти “Від Тернополя до Тернополя” впізнали тернополянина Івана  Зіня.

 

Саму ж історію розповідає очевидеця:“Поверталась я додому пішки з Центру на Дружбу, люблю інколи прогулюватись біля озера.

 

І на моїх очах розгортаються такі події: йде дівчина, років 20, з маленькою дитиною 3-4 рочків. Дитинка грається таким маленьким м’ячиком-попригунчиком. Мама розмовляє по телефону і так собі йдуть. Раптом в дитини м’ячик вискакує на дорогу і вона звісно біжить за ним, МАМА нічого не бачить, йде собі, як йшла.

 

В мене стерпло все тіло від побаченого. Дитина вибігає на дорогу, де величезний потік машин. Але в цю мить на дорогу вибігає хлопець , якого ледь не збила машина, коли дівчинка вже була в нього на руках якийсь шумахер вдарив його дзеркалом і навіть не зупинився. Я була в такому шоці від побаченого, що підійшла до нього, щоб подивитись йому в очі, але не змогла нічого сказати. Потім ми трішки поспілкувались.

 

Його звати Іван, живе на Дружбі. Це все, що я про нього дізналась.

 

Це Його фото, дуже не хотів, щоб я його фотографувала. Але я рада, що вдалось зробити хочаб таке фото”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: