22 вересня 2015 року працівники КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради організували для дітей 10-12 років уже третій турнір з футболу в програмі циклу заходів «Дворових Олімпійських ігор».


Цього разу він відбувся на універсальному спортивному майданчику по вулиці Старий ринок, 2-5. 
Відкрив турнір Петрівський Тарас Степанович, в минулому гравець «Львівських Карпат», на даний момент капітан ФК «Нива» (Тернопіль), що поділився секретами свого успіху та розказав про свої спортивні досягнення та здобутки, побажав дітям-учасникам легкого старту та вдалого фінішу. Усі бажаючі отримали автограф від відомого спортсмена на згадку.



 

Головним суддею був Стецюк Назар – студент факультету фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка, чемпіон Тернопільської області з футболу 2015 року, гравець футбольного клубу «Нива» (Теребовля).


Участь у турнірі взяли три команди: «Чемпіон», «Орли» та «Леви-чемпіони».

 

За підсумками зіграних матчів, що проводилися за коловою системою, перемогу здобула команда «Чемпіони» , відповідно, друге місце посіла – «Орли», третє – «Леви-чемпіони».


Результати ігор:
«Леви-чемпіони» та «Орли». 0:2
«Чемпіони» та «Орли» 3:0
«Чемпіони» та «Леви-чемпіони». 3:0

 

Учасників нагородили грамотами від Управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту та солодкими призами.

 

Слідкуйте за оголошеннями та беріть участь у спортивних заходах. Чекаємо усіх охочих позмагатись! До нових зустрічей на спортивних майданчиках!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: