25 вересня на універсальному спортивному майданчику на бульварі Данила Галицького, 28 відбулось відкрите тренування з флорболу. Для проведення заходу запросили тренера  Тернопільської обласної Федерації з флорболу Королика Михайла. До гри долучилась молодь, присутня на майданчику, а також вихованці секції з флорболу. Діти віком від 6 до 18 років радо спробували пограти у захоплюючу гру.

 



«Флорбол –  цікавий вид спорту, хоч і непростий у виконанні. Універсальний майданчик на бульварі Данила Галицького ідеально підходить для цієї гри.  Спробуйте свої сили у флорболі!», – запросив на тренування дітей провідний фахівець Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення  Друль Богдан.

 

У жовтні  працівники комунальної організації «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» запланували турніри з флорболу на універсальних спортивних майданчиках нашого міста в програмі заходів «Дворові Олімпійські ігри». До участі в яких запрошуються усі бажаючі діти віком 7-10 років.

 

 

 

Організатор: КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення»

Телефон для довідок 511635

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: