ФК «Снігурівка» – переможець весняного Кубка Кременецького району

Опубліковано:
6 Липня, 2024 о 13:10
ФК «Снігурівка» – переможець весняного Кубка Кременецького району
ФК "Снігурівка". Фото Борсуківська громада

Шлях команди із села Снігурівка розпочався ще у далекому 2007 році. Ідейні хлопці зібралися і вирішили створити команду та, із завзяттям, розпочали активні тренування задля згуртованості та зіграності гравців.

Про це повідомляють на сторінці Борсуківської громади.



Лідером та основним спонсором команди від створення і до сьогодні був і залишається Роман Кухарський. Забезпечення транспортування гравців, футбольна форма, мʼячі та усе інше, що необхідно для тренувань та ігор команди забезпечувалось лідером команди. Наразі, на посаді голови сільської ради, Роман Кухарський також продовжує грати у футбол з командою та забезпечує всіляку підтримку задля нових перемог футболістів.

Весь футбольний шлях команди супроводжувався боротьбою за призові місця, адже менш амбітних планів у гравців ніколи не було. Якщо уже грали – то лише задля перемоги. Сповна їх ентузіазм оцінювали і уболівальники, які завжди щиро та віддано, пропри, подекуди, несприятливу погоду чи виїзні матчі, завжди підтримували їх чи то на рідному полі або ж на виїзді.

Гартування та стабільні тренування, безперечно, давали свій результат. Призові місця завжди були у активі команди. Також у 2020 році ФК «Снігурівка» здобула останній Кубок та стала чемпіоном Лановецького району.
Останні роки завзято боролися за щорічні Кубки та чемпіонство Кременецького району. Завдяки чітким задачам та активним тренуванням гравці стали переможцями весняного Кубка Кременецького району.

ФК “Снігурівка”. Фото Борсуківська громада

Щиро вітаємо команду із здобутком та бажаємо ще більших досягнень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борсуки, #лановеччина, #снігурівка, #футбол
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: