Фестиваль "Спаса на Хуторі" зібрав друзів (Фоторепортаж)

Опубліковано:
22 Серпня, 2016 о 13:43

На фестиваль “Спас на Хуторі” 20-21 серпня могли потрапити усі охочі. Просто біля пристані у парку ім. Т. Шевченка щиро роздавали флаєрочки, які слугували квитками на проїзд на теплоході в один бік. Кораблики швартувались неподалік ресторану “Хутір”. Гостей зустрічала виставка ретро автомобілів. На вході частували калинівкою, а далі кожен шукав розваг на свій смак. Кого звабили чари гончарства, міг зробити глиняну тарілочку разом з гончаром з Гусятина Василем Степановичем Бардачевським, хто хотів посмакувати серпневими смаколиками – частувались фірмовою гарбузовою кашею з с. Ігровиця від о. Романа та на власні очі спостерігали, як на вогнищі смажилась свиня.

 



Діти із задоволенням долучились до створення шестиметрової картини, яку малювали своїми долоньками на дитячому майданчику. Допомагали малювати діткам і дорослим ведучі телепрограми “Телевітамінки” Денис Мудрий та Валя Томащук. Багато діток знайомились з мистецтвом орігамі та плели бісер разом з майстрами зі Станції юних техників.

 

Гурти веселили гостей з четвертої години. Запальною коломийкою відзначились юні танцюристи клубу “Ларівель”. Гості свята милувались виставками килимів, дідухів та павуків, картин та скляних пляшок. Нові скульптури презентував майстер джанк арту Сергій Кузнєцов.

 

а в суботу увечері ресторан “Хутір” зустрічав поважних гостей на ексклюзивному бенкеті. Гільдія рестораторів Тернопільщини привітала з днем народження один з найцікавіших ресторанів Тернополя, який саме у ці дні вперше відкрив двері своїм клієнтам у далекому 1968 році. Петро Литвин для своїх гостей приготував гарне частування. Тернопільські гурти співали гостям пісень, а дівчата демонстрували унікальні борщівські сорочки з колекції ресторатора Михайла Гросуляка.

 

Свято минуло, але чи врятує “Спас на Хуторі” став? Питання залишається відкритим.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: