Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ найпопулярніший серед вступників 2024 року

Опубліковано:
21 Серпня, 2024 о 08:05
Цьогоріч Західноукраїнський національний університет посів 19 місце серед 100 закладів вищої освіти України!
ЗУНУ у Тернополі. Фото із сайту університету

В трійці лідерів серед усіх коледжів України за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на базі 9 та 11 класів, є Фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету, Львівський фаховий коледж Львівського національного університету природокористування, Житлово-комунальний фаховий коледж Харківського національного університету міського господарства ім. Бекетова.

За інформацією сайту «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, від вступників на фахового молодшого бакалавра станом на 16 серпня 2024 року подано понад 316 тисяч заяв.



Нагадаємо, інформаційна система Вступ.ОСВІТА.UA публікує поточні рейтинги абітурієнтів від усіх університетів, інститутів, академій, коледжів і технікумів України, що здійснюють прийом абітурієнтів для здобуття ступенів фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, бакалавра та магістра.

З рейтинговою таблицею ви можете ознайомитись за посиланням: https://vstup.osvita.ua/r7/1099/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗУНУ, #фаховий коледж
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: