Європейці не дали Тернополю 15 млн євро, щоб Надал їх не вкрав?

Опубліковано:
4 Вересня, 2015 о 08:32

Теперішній міський голова Тернополя свободівець Сергій Надал ще кілька років тому з величезним піднесенням розказував про кредитну допомогу нашому місту від Європейського банку реконструкції та розвитку в сумі 15 мільйонів євро. Колосальна сума, як для такого міста. Тим більше, що повертати треба було тільки 10 мільйонів, а 5 надавалися як грантові кошти.

І кожен тернополянин радів разом зі своїм мером: адже за ці гроші мали повністю реконструювати основні котельні та модернізувати систему гарячого водопостачання так, щоб гаряча вода була в кранах мешканців міста цілодобово.



Але цього немає.

Як виявилось, радість простих громадян, які хотіли відчути зміни в “своєму Богом даному” Тернополі, кардинально відрізнялася від радості мера Надала.

Передчуваючи великі гроші, з яких 5 мільйонів євро фактично не треба повертати, Сергій Надал активно включився в гру. Його дуже нервував Уряд Азарова, бо саме він не давав погодження на реалізацію цього проекту.

Але вже майже як 2 роки немає Азарова, але немає і європейських грошей. Валити знову все на Уряд – не з руки. Бо кредитори не лише дають Україні гроші, але і списують частину боргових зобовязань.

То чому європейські гроші не йдуть в Тернопіль. Адже для їхнього правильного “освоєння” все готово. Навіть керівника підприємства поміняли, який з готовністю чекає, щоб “поділитися”.

За неофіційною інформацією одного з заступників міського голови, менеджмент ЄБРР не зміг отримати повної та чіткої відповіді на всі питання, повязані з корупційними скандалами, в яких фігурували чиновники міської ради. І тому виділення омріяних Сергієм Надалом 15 мільйонів євро відкладено на невизначений час.

А тим часом, Тернополю відключають гарячу воду за борги.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: