Екс-заступниця голови РДА притягнена до відповідальності за корупцію

Опубліковано:
20 Жовтня, 2014 о 10:31

Прокурор Шумського району, розглянувши матеріали перевірки про скоєння корупційного правопорушення колишньою заступницею голови РДА, склав щодо неї адміністративний протокол за ч.1 ст.172-4 Кодексу Уккраїни про адміністративні правопорушення.

Встановлено, що чиновниця порушила спеціальні обмеження, встановлені ст. 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». 
 
Чиновниця поєднувала роботу на посадах заступника голови Шумської районної державної адміністрації та голови Шумської районної організації профспілки працівників освіти і науки та отримувала заробітну на обох посадах. Шумський районний суд визнав винною у скоєнні аміністративного правопорушення колишню заступницю голови РДА.  На держслужбовця накладено штраф на суму 850 грн. з конфіскацією незаконно отриманої винагороди від роботи за сумісництвом у розмірі понад 15 тис. грн. Рішенням апеляційного суду Тернопільської області постанова районного суду залишена в силі.



 

Прес-служба прокуратури області 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: