Екс-футболіст тернопільської «Ниви» став поліцейським

Опубліковано:
14 Березня, 2016 о 11:23

Колишній півзахисник футбольної команди «Нива» з Тернополя Олександр Мдінарадзе став патрульним поліцейським. 12 березня на Театральному майдані обласного центру він прийняв присягу.

 



23-річний Олександр (Сандро) Мдінарадзе виступав за «Ниву» у 2010-15 рр. За цей час провів 42 матчі та відзначився одним забитим голом. Вперше Мдінарадзе одягнув футболку «Ниви» 24 липня 2010 року в домашньому матчі тернопільської команди проти «Енергії» з Нової Каховки. Востаннє майже рік тому – 21 березня 2015 року в Дніпродзержинську.

 

mdinfradze9999

Після завершення виступів у професійному футболі, спробував свої сили у футзалі. В сезоні-2015/16 Олександр Мдінарадзе виступає за тернопільську футзальну команду «Кварі». Останній матч за свою команду Сандро провів 10 березня.  У переможному для «Кварі» матчі їм протистояла «Орбіта», пише “Номер один”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: