Єгор Соболєв вийшов з партії “Воля”

Опубліковано:
9 Листопада, 2014 о 21:14

Друзі, я вийшов з партії “Воля”. 

Боротися за печатку, виключення мертвих душ, з маніпуляціями з прес-заявами; бачити “Титан” на партійних зборах – це шлях в нікуди. Ще раз вибачаюся перед усіма, кого переконав вступити в партію. Дякую усім за Вашу підтримку в цей найчорніший тиждень мого життя.



 

Мої власні висновки з цього уроку:
1. В цій досі радянській політиці дуже багатьох людей далі непомітно і вміло інтегрують в небезпечні для системи ініціативи. Вони декларують з Вами одні цінності, ходять з Вами на одні мітинги, клянуться Вам у вірності. Щоб у потрібний момент використати, дискредитувати або підставити.
2. При побудові громадських ініціатив головне – об`єднувати. При побудові політичних сил головне – переконуватися. Що однодумці – справді однодумці. Що за ними немає жодного підозрілого зв`язку, жодної неясної плями. Усі слабкі місця в потрібний момент стануть проломом в стіні, через який Вас атакують. Краще Вас буде мало, але Ви будете справді об`єднані ідеями успішної держави Україна.
3. Щоб вигравати битви за їхнє втілення, треба залишатися ідеалістом щодо цілей, але ставати прагматиком у методах. Обережним, готовим до зрад, із кришталевістю власної поведінки.

 

Що далі? Окрім участі в об`єднанні разом із Самопоміччю українських парламентських сил навколо рішень, а не посад, зараз сконцентруюся на контролі за втіленням закону “Про очищення влади”. Вороги нашої держави готуються зупиняти його рішеннями судів, які самі потребують очищення. А далі – повністю скасувати через Конституційний суд. До 10 з 16 суддів досі – люди Віктора Януковича.
Але ж нас мільйонів так 40:)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: