Дитячі велоперегони «Круті віражі» відбулися в Тернополі

Опубліковано:
3 Червня, 2024

1 червня, з нагоди Дня Захисту дітей, на території парку “Сопільче”  відбулися дитячі перегони на велосипедах, біговелах та самокатах “Круті віражі” від 0-9 років.

У заході взяло участь 150 дітей . Для наймолодших учасників, дітей до 1 року, були організовані перегони повзунців! Двоє маленьких спортсменів успішно подолали свою дистанцію, викликавши захоплення та усмішки всіх присутніх.



Окрім захоплюючих перегонів, для наших маленьких учасників була створена творча локація, де вони змогли залишити свою долоньку для акції “Дитячі долоньки за мир”. Ця акція стала символом надії та єдності, а також можливістю для дітей виразити свої бажання та мрії через творчість.

Переможці були нагороджені подарунками від нас та наших партнерів у кожній віковій категорії, як серед дівчаток , так і серед хлопчиків, а також по кожному виду транспорту. Всі учасники отримали незабутні враження та багато позитивних емоцій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Круті віражі», #тернопіль
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: