Двох неповнолітніх таки знайшли на квартирі іноземців у Тернополі

Опубліковано:
23 Грудня, 2015 о 15:44

Вчорашня інформація про те, що двоє неповнолітніх дівчат з Івано-Франківська, після втечі з дому, опинилися в компанії арабських студентів підтвердилась. Спочатку вони веселили іноземців в Франківську, а потім перекочували до Тернополя.

 



Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції в Тернопілььській області місцеві поліцейські  зв’язалися з колегами з Івано-Франківська та провели комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення місця перебування неповнолітніх.

 

Оперативники знайшли дівчат в тернопільській квартирі, яку винаймали іноземці. Дівчат забрали до притулку, а вже сьгодні за ними приїхали правоохоронці з Івано-Франківська. Встановлено, що обидві дівчинки 12 та 13 років – мешканки Івано-Франківська – проживають у неповних сім’ях.  Вони пішли з дому близько двох тижнів тому. Мама однієї із них заявила про зникнення доньки в поліцію, після чого поліцейські розпочали розшук.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Араби з Франківська подарували дівчат тернопільським “одноплемінникам”?

 

Поліцейські встановили, що дівчата дісталися до Тернополя автобусом.

 

Наразі слідчими Івано-Франківщини розпочато кримінальне провадження за статтею 155 Кримінального кодексу України – статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості. Призначено ряд необхідних експертиз. Триває досудове розслідування. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: