Дві доби стікав кров’ю: у Тернополі жінка зарізала співмешканця

Опубліковано:
22 Серпня, 2024 о 23:06

На лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в господарській будівлі поблизу АЗС по вулиці Протасевича в обласному центрі виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського районного управління поліції.

Як з’ясувалося, загиблий – житель обласного центру, 1993 року народження. Чоловік помер внаслідок крововтрати через ножове поранення. До важкого злочину виявилася причетна його співжителька.



З’ясовуючи обставини злочину, поліцейські встановили, що закинута господарська будівля поблизу АЗС була місцем, де проживали співмешканці. Молоді люди часто вживали алкогольні напої. У день трагедії вони теж були нетверезі і під час сварки жінка вдарила чоловіка ножем. Понад дві доби рана кровила, проте за допомогою до лікарів потерпілий не звернувся. На третю добу співжителька виявила його мертвим.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заразала чоловіка, #кримінал, #поліція
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: