Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вони живуть в орендованій квартирі

Опубліковано:
5 Серпня, 2024 о 11:11
Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вони живуть в орендованій квартирі
Весілля Віктора Павліка. Фото: instagram.com/repyahovakate

Блогерка Катерина Репяхова зізналася, чому вони з Віктором Павліком відкладають купівлю квартири. Наразі подружжя винаймає маленьку квартиру на Лівому березі Києва.

За словами блогерки, зараз вони з Павліком витрачають багато грошей на розвиток трирічного сина Михайла. Раніше Репяхова повідомила, що в їхнього з Павліком сина диспраксія (вид затримки розвитку, за якого в дитини є проблеми з координацією та виконанням складних дій, але водночас немає порушень м’язового тонусу і паралічу).



«Ми живемо зараз у маленькій квартирі на 18-му поверсі. Ми ніяк не наважуємось переїхати. Це в нас таке питання, дуже гостре. Якось страшно переїжджати, в плані того, що це фінансова історія. І якась відповідальність є. Тому що зараз багато ресурсів йде на розвиток Михасика, ми займаємося майже кожного дня, і все це коштує не дешево. Садочок подорожчав різко в нас, на 8 тисяч гривень. Ну якщо переїжджати, то у кожного, щоб була своя кімната. Велику гардеробну я хочу. Тому, якщо вже і будемо переїжджати, то щось вже в таке, що вирішить нашу проблему», — прокоментувала Репяхова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Life.nv.ua
Теги: #віктор павлік, #репяхова
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: