Дрони – першочергова необхідність на фронті, – Володимир Болєщук

Опубліковано:
19 Серпня, 2024 о 22:32

FPV-дрони допомагають воїнам нищити ворога, укриття та передову лінію противника. Днями Тернопільська обласна рада вкотре передала 25 FPV-дронів бійцям бригади НГУ «Азов».

«Дрони – першочергова необхідність на фронті. Наше завдання та основна місія – допомагати воїнам у боротьбі з ворогом. Дякуємо бійцям за захист України. Спільно працюємо на Перемогу»,- сказав Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

Військовослужбовці кажуть, що дрони допомагають зберегти життя українських Захисників та Захисниць та закликають суспільство підтримувати армію у боротьбі з ворогом.



«Вкотре дякуємо Володимиру Болєщуку та Тернопільській обласній раді за постійну підтримку.Ця партія – 10-дюймові FPV-дрони, ними можна не лише нищити піхоту, але й досить ефективно нищити укриття противника та його техніку. Ці дрони підвищать ефективність знищення ворога, як під час ведення оборонних дій, так і під час ведення наступальних та контрнаступальних дій»,- зауважив Ярослав, військовослужбовець бригади НГУ «Азов».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #болєщук, #Дрони, #обласна рада
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: