Допоможіть Тимофійчику Золотому з Тернополя відновити слух

Опубліковано:
13 Травня, 2016 о 19:53

Маленькому тернополянину Тимофійчику Золотому 2 рочки. До 11 місяців батьки не знали, що у хлопчика глухота. Але згодом помітили, що він не реагує на звуки. Це сталось тоді, коли у руках синочка трісла повітряна куля  і він навіть не зреагував.

 



«Ми звернулись до місцевих лікарів і вони сказали, що наш Тимофійчик взагалі не чує. Ми не хотіли вірити у це і поїхали на діагностику до Києва. Але й там медики констатували: у хлопчика «двобічна сенвоневральна грухота» – розповідає батько Роман Золотий.

 

Але, не зважаючи на те, що хлопчик не чує – він веселий і життєрадісний, як усі діти, уже навчився вимовляти деякі слова і намагається говорити.

 

На те, що дитина все ж почує звуки і слух таки відновиться – ймовірність велика. Потрібно тільки зібрати 30 тисяч євро на кохлеарний імплант, який працює заміть вуха.

 

 

«Цей імплант потрібно встановити до того часу, коли Тимофійчику виповниться 4 рочки, щоб імплант прижився, доки хлопчик піде до школи. Якщо ж цього не зробити вчасно – маленькому доведеться іти не до звичайної школи, а до спеціалізованого навчального закладу для нечуючих, і якщо він почне спілкуватися мовою німих – то уже ніколи не навчиться говорити звичайною мовою, бо звикне до жестів. Тому дуже просимо усіх небайдужих допомогти нам зібрати 30 тисяч євро, адже самотужки назбирати цю суму нам вкрай важко», – продовжує Роман Золотий.

 

Рідні кажуть, що кожна гривня може допомогти Тимофійчику відчути життя сповна і нарешті почути усі звуки. Тому просять – хто скільки може підтримати фінансово.

 

Гроші можна надсилати на рахунок:

«Приватбанк». Номер картки: 4149497833859657

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Р/р 29244825509100

Контакти батьків:

Мати – Любов Золота – 068 147 27 21

Батько – Роман Золотий – 068 515 50 28

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: