На Тернопільщині триває акція «Українську книгу – Донбасу». Відтак уже зібрано 4 тисячі книг, які планують передати на схід. Представники обласної ради на чолі з депутатом Володимиром Болєщуком під час поїздки на Донбас зустрілися із головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгієм Тукою. Під час зустрічі обговорили питання початку нового навчального року і допомоги школам Луганщини. Попри напружену ситуацію, новий навчальний рік на Луганщині повинен розпочатися. Роботи багато, адже чимало навчальних закладів зруйновані. 26 з них планують відновити роботу до 1 вересня. Тому книги там дуже потрібні. Крім них, необхідне також шкільні меблі та канцелярське приладдя.

 



Книги та шкільне приладдя представники обласної ради і волонтери повезуть на схід на початку вересня. Під час поїздки волонтери також доставили допомогу бійцям батальйону «Тернопіль». Це продукти харчування, предмети побуту і засоби гігієни. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: