Донецький аеропорт штурмують “смертники” за алкоголь і наркотики

Опубліковано:
20 Листопада, 2014 о 10:22

Як повідомили в штабі антитерористичного центру, новини “Новоросії” сьогодні говорять про те, що російське командування посилає в атаки на аеропорт всіх нарко- та алкозалежних бойовиків.

 



За даними української розвідки панічні штурми донецького аеропорту, які здійснювалися протягом останньої доби, були організовані російськими командирами. Новини “Новоросії” говорять про те, то ті зібрали всіх нарко та алкозалежних бойовиків і відправили їх штурмувати аеропорт, пообіцявши чергову “дозу”, передає joinfo.ua з посиланням на штаб АТЦ.

“Ось результат тієї масової” медкомісії “, яку пару тижнів тому організувала російська армія для бойовиків. Всіх нарко- та алкозалежних” відсіяли “в окремі підрозділи і тепер змушують штурмувати донецький аеропорт” за винагороду “. Тобто за чергову дозу алкоголю або наркотиків. фактично це смертники. Наші “кіборги” успішно відбивають всі атаки і знищують їх. А російське командування також має певну вигоду – очищає ряди бойовиків від таких “бійців”. Як би це цинічно не виглядало. Крім того, банди Гіві і Мотороли “наші хлопці недавно неабияк прорідили. Так що росіяни послали на штурм такий собі “резерв”, – розповіли українські розвідники.

Силовики також повідомили, що дуже жорстокою була атака на аеропорт сьогодні вночі.
“Це була навіть не атака, а істерика. Бойовики йшли просто в лоб на кулемети і гармати. Ну” кіборги “, відповідно, зустріли їх. Скільки” ополчення “там полягло за добу – порахувати важко. Але вистачає”, – резюмували в штабі АТЦ.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, карта АТО 18 листопада показувала, що українські силовики артудари “пошарпали” бойовиків, знищивши живу силу і техніку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: