Донецьк у вогні: У повітря злетів склад терористів разом з бойовиками

Опубліковано:
5 Лютого, 2015 о 09:46

Українські  партизани знищили склад боєзапасів,  росіяни  рахують  втрати. У ніч на четвер, 5 лютого, в Донецьку партизани провели ще одну акцію – підірвали склад боєзапасів, що належить 78-й окремій бригаді ЗС РФ, основне місце базування якої – на Північному Кавказі. Про це в своєму блозі повідомив Олег Ярчук, передають Патріоти  України.

 



“Р-н н.п. Донецьк. Місце виробничої дислокації підрозділів 78-ї окремої бригади матеріально-технічного забезпечення 58ОА ЮВО (Прохолодний, Кабардино-Балкарська Республіка) атакована не ідентифікованим ДРГ. Підірваний склад боєзапасу. Знищено 7 ангарів складських приміщень. Решта втрати і обставини уточнюються”, – йдеться у донесенні російських військових вищестоящому командуванню. За даними Ярчука, реальні втрати регулярних військ РФ у війні на Донбасі станом на ранок 5 лютого 2015  становили: вбитими 6357, пораненими – 4132 і зниклими безвісти – 2929 людини.

 

А координатор конструкторських груп українських безпілотників Алекс  Нойт  на своїй сторінці в Facebook повідомив   деякі подробиці акції партизан: “Донецьк, потрапили в енергозавод на перетині Куйбишева і Леніна, сильні вибухи і загоряння, за кільцем Бакин сильне загоряння – висота полум’я метрів 20 мінімум”. Нагадаємо, днем раніше в Донецьку партизани із загону “Тіні” підірвали склад пального бойовиків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партизани, #склад, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: