Про це першим на своїй сторінці в Facebook написав міський голова Дніпра Борис Філатов. За його словами, наречений приїхав на весілля відразу з Авдіївки, де він з побратимами захищає Україну.

 



«Весілля доньки пана Яроша відбулося в сімейному колі у мене на дачі. Просто тато не нажив грошей на кафе. Чергове розчарування», — з іронією йдеться в повідомленні.

 

Розтягнулося святкування на два дні.

 

«Тільки свої. Мочанов труїть свої нескінченні анекдоти, Червень слухає, Ярош думає», — написав про другий день весілля Борис Філатов.

 

У свою чергу боєць Олена Білозерська написала, що у розмові з нею Ірина Ярош не раз нарікала на те, що батько не пускає її на передову до коханого Володимира.

 

«Володимир ледве встиг освідчитись Іринці — і відразу ж вирушив зі своїм підрозділом на фронт, у самісіньке пекло. У них були суттєві фронтові досягнення, про які я, на жаль, змушена мовчати. Так само було і під час їхніх заручин — Володимир приїхав з фронту, заручилися — і знову на фронт, бо в державі йде війна, як би хто не намагався придуритися, що її немає», — написала Білозерська.

 

Джерело: НОВА Тернопільська газета

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: