Лише за минулу добу в області від зловмисників потерпіли двоє жителів. З будинку 77-річної пенсінерки в Копичинцях зникли  15 тисяч гривень та 200 доларів.

 



Невідомий чоловік ромської національності зайшов на подвір’я жінки і запропонував недорого купити цукор. Злодій діяв хитро. Коли жінка пішла до хати по гроші, підгледів сховок. А коли та принесла купюри, – заявив, що вони фальшиві і наполіг, щоб пенсіонерка позичила необхідну суму в сусідки. Щойно жінка вишла за межі свого обійстя – поцупив усі її заощадження. Коли ж вона повернулася, сказав, що йде по цукор, і так і не повернувся. Не дочекавшись товару, потерпіла звернулася в поліцію.

 

А в 83-річної жительки Заліщиків з гаманця, захованого у столі, зникло 20 тисяч гривень. Неприємності почались, коли в її двері постукали незнайомці і запропонували купити подушки та перини. Спершу попросили напитися води, зав’язали розмову. Поки одна шахрайка розмовляла з пенсіонеркою, інші встигли обнишпорити хату, вкрали гроші і поспішили піти. Потерпіла зрештою помітила пропажу і зателефонувала поліцейським. Правоохоронці застерігають: не впускайте до хати невідомих.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: