“Добровольців Божої Чоти” дивилися навіть стоячи

Опубліковано:
9 Лютого, 2015 о 10:37

Сотні тернополян прийшли сьогодні, 8 лютого, на презентацію документального фільму про події в донецькому аеропорту.

 



 

Місця для всіх бажаючих в “Палаці Кіно” забракло, тому багато людей дивилися півторагодинну стрічку, стоячи у проходах та сидячи на сцені під екраном.

 

– Важкий фільм, – ділиться враженнями тернополянин Михайло Балуцький. – Неможливо просто дивитися на похорони наших бійців, та й всі оті кадри ще з часів Євромайдану… А про події  в донецькому аеропорту взагалі краще промовчу. Тішить, що хлопці зберігають там почуття гумору та прості людські риси – доброту та відповідальність за ближнього.

 

Авторами фільму стали тернопільський режисер Іван Ясній та його товариш Леонід Кантер. Присутніми на презентації були також і тернопільсьскі “кіборги” “Гатило” та “Богема”. Кадри із ними також увійшли в фільм.

 

  – Я сам не місцевий, – каже боєць із позивним “Гатило”. – Однак багато років вже живу в Тернополі, це місто я вважаю резервацією для патріотів. Тут можна сміливо співати українські пісні та носити вишиванку. Радує, що зняли такий фільм, де розповідають про хлопців із “Правого Сектора”, показують, які вони насправді.

 

У фільмі, окрім кадрів із оборони донецького аеропорту та селища Піски також присутнє відео із похорону тернопільського “айдарівця” Андрія Юркевича, який загинув 5 вересня на Луганщині.

 

Завершився показ фільму хвилиною мовчання за загиблими в АТО.

 

Показ фільму в Тернополі продовжили до кінця наступного тижня.

 

Довідка: Подивитися “Добровольців Божої Чоти” можна щодня, до 15 лютого, в “Палаці Кіно”. Сеанс починається о 18.00 год.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: