До риболовлі заохотили дітей тернопільські "порошенківці"

Опубліковано:
3 Червня, 2016 о 16:53

Маленькі тернополяни озброїлися вудками. Позмагатися у ловлі риби їм запропонувало обласне управління водних біоресурсів та рибальства з службою у справах дітей ОДА, Федерацією риболовного спорту області, за підтримки «Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

 



Більше 30 вихованців соціально-незахищених сімей взяли участь у фестивалі рибальства «Трофей», який провели до Дня захисту дітей. Вчили дітлахів рибалити чемпіони світу, Європи, України та майстри інших категорій Федерації риболовного спорту.

 

Як розповів в.о. начальника обласного управління водних біоресурсів та рибальства Володимир Максимів, такий захід у Тернополі провели вперше. У цей спосіб вирішили популяризувати риболовний спорт. А провели змагання спеціально до свята, щоб залучати дітей соціально-незахищених категорій, зокрема із сиротинців. У подарунок від організаторів всі учасники змагань отримали вудки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: