До Чорткова на відпочинок приїхали діти з окупованого міста

Опубліковано:
22 Липня, 2024 о 23:11

До Чорткова на відпочинок приїхали діти з окупованого міста Гола Пристань Херсонської області. Це місто-побратим Чорткова.

Прибули 23 дітей з числа внутрішньо переміщених сімей та діти, батьки яких захищають Україну на фронті. Це хлопці і дівчата віком від 6 до 18 років. Вони безкоштовно проживатимуть в гуртожитку Чортківського фахового медичного коледжу.



«Протягом 22-28 липня на гостей чекатимуть: екскурсія містом, квест-гра, майстер-класи у публічній бібліотеці та мистецькій музичній школі ім. В. Мармуса, перегляд кіно, поїздка у печери в с. Кривче, відвідування басейну у комплеках «PanoramaHill» та «Магніт», знайомство з Чортківською молодіжною радою, екскурсія у кондитерській фабриці «Гольські світ компані», «Біллербер Україна перо-пухова фабрика», «СЕ Борднетце Україна», поїздка до кінного заводу та катання верхи, уроки аеробіки, екскурсія у Кам’янець-Подільський, м. Торське, водоспад в урочищі Червоне», – розповіли у Чортківській міській раді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #діти, #чортків
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: