До бази “Миротворця” внесли блогера з Тернопільщини

Опубліковано:
31 Липня, 2024 о 22:17
До бази “Миротворця” внесли блогера з Тернопільщини
До бази "Миротворця" внесли блогера з Тернопільщини
Центр «Миротворець» — український сайт та громадська організація, яка досліджує ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права вніс у свою базу блогера з Тернопільщини. 

“Церковнюк Андрій Миколайович, народився 15 липня 1992 року, адреса – село Молотків, Лановецький район, Тернопільська область, вулиця Молодіжна, 18. Блогер, власника каналу “Тік Ток” – https://www.tiktok.com/@andriy47451. Усвідомлені дії, спрямовані на дискредитацію та деморалізацію силових структур України. Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України. Усвідомлені навмисні дії, спрямовані на підрив обороноздатності України та зрив мобілізаційних заходів на користь російсько-фашистських загарбників. Усвідомлені дії, спрямовані на підрив обороноздатності України з метою надання особистої фінансової вигоди”, – йдеться у базі “Миротворця”. 

Центр «Миротворець» просить правоохоронні органи розглядати цю публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #миротворець
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: