Дмитро Баньковський з Тернопільщини – срібний призер Чемпіонату України з пара легкої атлетики

Опубліковано:
29 Червня, 2024 о 20:02
Дмитро Баньковський
Дмитро Баньковський, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

Спортивна спільнота Тернопільщини та Великогаївської об’єднаної територіальної громади святкує визначне досягнення свого земляка. Дмитро Баньковський, житель села Дичків, здобув срібну нагороду на Чемпіонаті України з пара легкої атлетики, продемонструвавши неабияку майстерність та силу духу. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман.

Дмитро Баньковський, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук
Дмитро Баньковський, фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

Змагання та перемога

Дмитро Баньковський – яскравий приклад того, як наполегливість та віра у власні сили можуть привести до значних досягнень.



Чемпіонат України з пара легкої атлетики – це не просто змагання, а важливий етап підготовки до Паралімпійських ігор-2024. У програмі штовхання ядра та метання списа Дмитро Баньковський виборов друге місце, підтвердивши свій високий рівень підготовки та потенціал.

диплом
Фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук
диплом
Фото зі сторінки Олега Кохмана у Фейсбук

Команда підтримки

За успіхом спортсмена стоїть професійна команда. Тренером Дмитра є Віктор Ворко – викладач Тернопільського інваспорту, президент ГО “Тернопільський Паралімпійський клуб” та майстер спорту України з легкої атлетики. Досвід та майстерність тренера вищої категорії допомогли розкрити талант Баньковського та досягти високих результатів.

Гордість громади

Успіх Дмитра Баньковського – це не лише його особисте досягнення, але й привід для гордості всієї Великогаївської громади та Тернопільщини. Голова об’єднаної територіальної громади Олег Кохман особисто привітав спортсмена, відзначивши його силу волі, наполегливість та віру в перемогу.

Раніше ми писали про те, що золото на Всеукраїнському турнірі зі змішаних єдиноборств ММА «Кубок Поділля» виборов студент ЗУНУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великогаївська громада, #Дмитро Баньковський, #пара легка атлетика, #срібний призер, #чемпіонат україни
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: