Дизайнерські зошити від учнів школи мистецтв (Фото)

Опубліковано:
11 Жовтня, 2015 о 10:23

Такі подарунки до Дня вчителя учні роблять не вперше.

 



– Ми беремо звичайний блокнот чи зошит і наносимо на нього прикраси, – розповідають учні 6 класу Тернопільської обласної комунальної школи мистецтв ім. І. Герети. — Інколи наперед знаємо, як має виглядати подарунок, а буває, що ідея приходить під час роботи. Для оформлення використовуємо органічні матеріали теплих тонів. Прикрашаємо блокноти натуральними стрічками, декоративними серветками, мереживом, а також кавою та крупою. Словом, використовуємо усе, що є вдома. Спрощує роботу клеєвий пістолет, з допомогою якого наносимо деталі.

 

 

До творчої роботи приєднались і батьки. Мама одного учня оздобила зошит вишивкою. Яскраво-червоні квіти на картонній обкладинці створюють композицію в українському стилі. Такий виріб у магазині точно не купиш.

 

 

 

– Але подарунок, насамперед, цінний тим, що виконаний дітьми. Учні власноруч прикріпляли кожну деталь. Ніяка механічна річ не замінить енергетики, вкладеної у подарунок, — каже класний керівник 6 класу школи мистецтв Наталя Космина. – Ми не вперше практикуємо виготовлення таких подарунків. Минулого року учні разом з батьками робили прикраси з вовни. Це – прекрасна можливість розвинути творчу уяву дітей, формувати їх естетичний смак.

 

 

Отож, аби створити гарний настрій своїм близьким не обов’язково чекати якоїсь дати. Збирайте усі підручні засоби, включайте уяву і – творіть!

Оксана БОЖКО

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: