Диверсанти продовжують атакувати українські позиції на кордоні з Росією

Опубліковано:
27 Березня, 2015 о 10:00

Як повідомив губернатор Луганської області Геннадій Москаль, 24.березня, о 3.30 ранку в Міловому – районному центрі на контрольованій України частини Луганської області, невстановлені особи обстріляли військову частину протиповітряної оборони України.

 



За повідомленням, постріл був здійснений з ручного протитанкового гранатомета по армійському вантажівці, в кунг якого знаходилася в несправному стані техніка для протиповітряної оборони.

 

В результаті вибуху протитанкової гранати автомобіль отримав істотні пошкодження.

“Мілове знаходиться на півночі Луганської приблизно в 200 кілометрах від лінії розмежування вогню, – повідомляє керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. – Тут не велися бойові дії, проте райцентр стоїть фактично на кордоні з Російською Федерацією. Очевидно, саме звідти в Мілове і пробралася розвідувально-диверсійна група, щоб знищити техніку наших військових. Поранених або загиблих в результаті диверсійного акту немає “.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #диверсанти, #москаль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Росія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: