Діти просять Порошенка звільнити їхнього батька

Опубліковано:
10 Грудня, 2014 о 09:36

У переддень чергових мінських угод 16-річний Артем та 6-річна Софія просять Президента України Петра Порошенка звільнити з полону їхнього батька. Боєць батальйону «Донбас» вже сто днів перебуває на «відновлювальних роботах», куди потрапив 30 серпня після Іловайського котла. Про це «СД» повідомили рідні полоненого.

Нагадаємо, що співачка Руслана, як волонтер організації “Офіцерський корпус” повідомила, що досягнута домовленість про обмін полоненими у форматі “всіх на всіх”.



«Такий обмін вже декларували у вересні. Я захоплююся мужністю Руслани, але не вірю СБУ. Нас викликали до слідчого управління Дніпропетровської області, де мама дала свідчення, а у мене взяли аналіз на ДНК (його беруть для процедури упізнання тіла – СД), хоча ми знаємо, що батько живий », – говорить Артем.

За словами юнака, ще наприкінці жовтня він написав листа Президенту України, але відповіді не отримав досі.
Артем і його сім’я закликають інших дітей приєднатися до їхньої акції за прискорення переговорів про звільнення полонених.

Акція відбулася під Адміністрацією Президента України на вул. Банковій, 11.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: