Десять тисяч гривень з рахунку жительки Микулинець зняли шахраї

Опубліковано:
14 Серпня, 2015 о 13:11

За словами потерпілої, її товаришка займається торгівлею через Інтернет, саме до неї спочатку й зателефонував невідомий чоловік, який, начебто, зацікавився товаром. Продавець перенаправила клієнта до подруги з Тернопільщини, мовляв та надасть реквізити, потрібні для перерахунку коштів. За деякий час зловмисник зателефонував до жінки вдруге, представившись вже працівником банку і поприсив перерахувати грошові надходження на банківську картку. Жінка довірливо назвала реквізити. Після картка не поповнилась коштами, а навпаки, з неї зникли усі заощадження.

 



За словами заступника начальника Теребовлянського РВ–начальника кримінальної міліції Степана Яворського, шахраї, найімовірніше, працювали у парі, бо телефонували до жінки з різних номерів. Зараз міліціонери працюють над встановленням осіб підозрюваних. Відтак є підстави вважати, що й цього разу до потерпілої телефонували з-за грат.

 

Правоохоронці вкотре закликають краян бути пильним й не повідомляти нікому за жодних обставин пін-код та іншу інформацію, за допомогою якої можна зняти кошти з банківського рахунку. Якщо ж маєте підозру, що до вашої картки отримав доступ хтось сторонній, негайно зверніться в банк, аби заблокувати трансакцію й телефонуйте у міліцію.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: