День захисника України відзначили на Театральному майдані

Опубліковано:
15 Жовтня, 2015 о 10:25

 

Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, створення Української повстанської армії – усі свята нині переплелись в одному. День захисника України вперше відзначили 14 жовтня. На Театральному майдані Тернополя зібралися ті, для кого «захисник України» – не просто гучні слова. Сюди зійшлися бійці, які ризикуючи своїм життям захищають Україну на сході. «Для мене це свято гідності і перемоги. Я радий, що цьогоріч ми не відзначаємо День захисника Вітчизни разом із сусідньою країною-агресором. І це правильно, бо сьогодні згадуємо славні традиції козацького війська», – розповідає один із бійців 44-ї окремої артилерійської бригади.



 

Військових нагородили відзнаками та медалями за відвагу представники влади. Священики різних конфесій спільно помолились за українських захисників. Військові пройшли урочистим маршем та поклали квіти до пам’ятника Незалежності. Завершились урочистості поминальною молитвою за усіх загиблих за волю України на Микулинецькому кладовищі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: