«День дисципліни» відбувся в Копичинській колонії

Опубліковано:
23 Березня, 2016 о 19:24

В Копичинській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській  області (№112) проведено «День дисципліни». Мета заходу попередження скоєння надзвичайних подій та порушень вимог антикорупційного законодавства персоналом установи.

 



В ході проведення «Дня дисципліни» особовому складу доведено вироки судів щодо притягнення до кримінальної відповідальності колишніх співробітників ДПтС України  за злочини скоєні у сфері службової діяльності.   

           

Психолог відділу по роботі з персоналом установи Віталій Побережний прочитав для персоналу лекцію на тему: «Кризи вікових періодів», у якій розповів про особливості проблем і труднощів, з якими неминуче стикається кожна людина на певному етапі свого життя. Інженером (з мобілізаційної роботи та цивільної оборони) Володимиром  Корінем прочитано лекцію на тему: «Дії при надзвичайних ситуаціях».

 

Після чого проведено стройовий огляд персоналу, особлива увага зверталась на відповідність службових посвідчень співробітників колонії, наявним спеціальним званням та посадам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: