Робота спеціалістів радіоелектронної боротьби – це не просто служба, це мистецтво війни нового покоління. 13 вересня Командування війсь ОК “Захід” привітало особовий склад із Днем фахівців радіоелектронної боротьби Збройних Сил України, а в місцях виконання завдань за призначенням відбулися заходи з відзначення кращих військовослужбовців.

Зокрема, в 33 Окремій механізованій бригаді заохочено тих, які ламають ворожі комунікації, паралізують їхні системи управління. Тому завдяки вмілим діям фахівців РЕБ російські окупанти втрачають можливість ефективно застосовувати авіацію та високоточну зброю, своєчасно реагувати на зміни обстановки на полі бою.



Для охочих детальніше дізнатися про умови військової служби у цьому військовому з’єднанні та поповнити лави сталевих воїнів у 33 ОМБр подають контактний номер телефону інформаційно-аналітичної служби: 099-162-73-86. Рекомендовано заповнити електронну форму анкети за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1YEn2iyJaSoBhBtttdzVmqIHGn-igSXqBPG2-x5NvPjU/edit

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Фото Служби зв’язків з громадськістю 33 Окремої механізованої бригади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День фахівців радіоелектронної боротьби ЗСУ, #зсу
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: