Дарунок Леоніда Кучми Тернопільщині

Опубліковано:
11 Жовтня, 2014 о 11:11

Другий Президент України Леонід Кучма завітав в Бучач рамках благодійної акції Президенського фонду Леоніда Кучми «Україна». Саме в минулому році другий Президент України Леонід Кучма ініціював проект, завдяки якому мистецькі школи у всіх регіонах України отримають безкоштовно від Благодійної організації Президентський фонд «Україна» унікальний подарунок – 75 білих нових фортепіано Essex всесвітньо відомої компанії “Steinway&Sons”.

Цифра 75 вибрана не випадково, адже в 2013 році колишній Президент України (1994—2005 рр.) відзначив 75-річний ювілей. Проект, ініційований Леонідом Кучмою, направлений на реалізацію підтримки творчого потенціалу обдарованої молоді.




ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Секретний” візит Кучми на Тернопільщину (Відео)


Тому і не дивно, що Бучацька музична школа удостоїлася такої честі отримати подарунок від благодійного фонду «Україна». Його вручити приїхав особисто Леонід Данилович Кучма 10 жовтня 2014 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: