ЦВК оголосила результати виборів за партійними списками

Опубліковано:
11 Листопада, 2014 о 06:17

Центральна виборча комісія встановила підсумки позачергових парламентських виборів в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі (за партійними списками – ред.). У понеділок протоколи з результатами виборів підписали всі члени комісії, передають  Патріоти України.

 



Таким чином, до Верховної Ради VIII скликання за партійними списками проходить шість політичних сил: “Народний фронт” (22,14%), Блок Петра Порошенко (21,82%), “Самопоміч” (10,97%), Опозиційний блок (9,43%), Радикальна партія (7,44%) і ВО “Батьківщина” (5,68%).

 

Згідно з попередніми даними, найбільшою фракцією буде фракція Блоку Петра Порошенко. За списком і по мажоритарних округах до парламенту пройшли 132 депутати від цієї політичної сили. 96 мандатів отримали мажоритарники-самовисуванці. Від “Народного фронту” в новий парламент пройшли 82 депутати, від “Самопомочі” – 33, від “Опозиційного блоку” – 29, від Радикальної партії – 22, від “Батьківщини” – 19, від “Свободи” – 6 (всі – мажоритарники). По одному мандату отримали “Сильна Україна”, “Заступ”, “Правий сектор” і “Воля”.

 

ЦВК залишилося встановити результати виборів ще в п’яти одномандатних округах. Станом на ввечері 10 листопада, комісія оголосила переможців в 193 з 198 округів.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: