Цигани біля автовокзалу сидять з краденими дітьми?

Опубліковано:
18 Грудня, 2015 о 22:13

Циганська тема не нова на сторінках ЗМІ та мережах. Час від часу питання співіснування стають досить гостро. Кочівний народ не завжди хоче дотримуватись втановлених правил та законів. Відтак, виникають прикрі випадки за участю ромів.

 



Здебільшого цигани прославились видурюванням грошей та крадіжками. Вже багато хто постраждав, бажаючи взнати свою долю чи зняти ворожбу. Роми славляться своїм вмінням задурити голову і обібрати довірливого українця до нитки. 

 

Ще однією темою, яка часто з’являється на шпальтах, є те, що малі циганські діти практично завжди сплять, що наводить на думку про те, що “батьки” щось їм дають пити чи колять. Та і діти часто виглядають зовсім не циганськими.

 

Ось про такий випадок повідомив на особистій сторінці очільника Національної поліції в області Олександра Богомола тернополянин Іван Гейна:

 

“ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, зверніть увагу на циганський табір, поблизу автовокзалу (біля ТЦ Плазма). А особливо на дітей-немовлят з якими ці особи займаються жебракуванням. Не щодавно звернув увагу, що немовля зовсім не схоже на циганське, біляве волося, біла шкіра і т.д. Ймовірно не їхня. Також зайве говорити, що не може річне немовля весь день не плакати! Постає питання, що треба дати (внутрішньо) дитині, щоб вона себе так поводила!? Дитина має фізичні потребри, думаю, що своєчасної заміни памперсів, гігієни там не має зовсім!!!
Прошу Вашої реакції!!!”

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: