Чудотворні ікони Богородиці у клініці зцілюють хворих

Опубліковано:
1 Грудня, 2014

У Тернопільській міській лікарні №2 експонується виставка “Духовне відродження нашого краю”. Акцію ще взимку започаткували громадські активісти у рамках проекту “Громада та місто”. На ній представлено двадцять освячених копій Чудотворних ікон Богородиці з Тернопільщини, що є всесвітньо відомими скарбами сакрального мистецтва та духовними оберегами нашого краю.

 

Серед святинь і Тернопільська чудотворна ікона Божої Матері із церкви Різдва Христового, і Зарваницька, що знаходиться у парафіяльній церкві Святої Трійці, і Почаївська, яка перебуває в Успенському соборі Почаївської лаври, Бережанська та інші. Завдяки їм усі пацієнти та охочі зможуть оздоровитись не лише тілом, але й душею.

 

Організували пересувну виставку МО “Гармонія” (Дмитро Вакуленко) та ГО “Гуртом” (Ігор Ковалик). Захід відбувається за сприяння міського голови Сергія Надала, місцевого самоврядування Тернополя та міського управління культури і мистецтв.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зцілення, #клініка, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чудотворна ікона
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: