Тернополянин Андрій розповідає, що хоче працювати у патрульній поліції, щоб навести порядок у своєму місті, хоче затримувати злочинців, знищувати корупцію та беззаконня. Хлопець вважає: якщо цей правоохоронний орган буде справді ефективно працювати, то таким чином можна змінити не тільки рідний Тернопіль, а і всю країну.

 



А тернополянка Наталя – на порозі здійснення своєї мрії. Анкету заповнює з радістю, бо давно хотіла бути поліцейським: «Я навчалася на юриста, завжди хотіла боротися за справедливість і чесність. Думаю, патрульна поліція – саме те, що мені треба. Тут я зможу випробувати і вдосконалити свої сили, уміння та розумові здібності. Знаю, що аби працювати патрулем – треба бути стійкою до стресів, зібраною, відповідальною, рішучою, добре розвиненою фізично, а головне – людяною». – наголошує дівчина.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в Тернополі стартував набір до нової поліції

 

Пан Роман каже, що у патрульну поліцію іде, щоб добре заробляти: «Подивіться, які зарплати у нас на Тернопільщині низькі, а 8 тисяч в місяць – для нас це справді великий заробіток. Тому, якщо мене приймуть – буду дуже радий і виконуватиму свою роботу сумлінно і на всі 100, адже зарплата того варта».

 

Триватиме набір до патрульної поліції до 4 листопада.  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: