Чому про Старий парк згадують раз на рік?

Опубліковано:
28 Квітня, 2015 о 17:00

Рай для ворон, куди не ступає нога комунальника.

 
Є в нашому місті один цікавий парк. Впродовж року тернополяни називають його Старим. І тільки один раз в рік, 9 травня, на день Перемоги, – парком Слави.



 
Є тут пагорб Слави, символічний знак загиблим у роки попередньої війни, є захоронення. Можливо, до пам’ятної дати там ще наведуть порядок. Але сьогодні у парку можна спостерегти сумну картину: майданчик перед пагорбом геть вкраплений пташиним білим послідом. Лавка так само захляпана воронячим “дивом”. У верховітті високих дерев – броунівський рух, галас неймовірний. Там багато воронячих гнізд, і птахи зараз майструють нові.

 

Ворони збирають на тротуарі й на землі біля дерев сухі галузки, б’ються за них поміж собою. Якщо ми так прагнемо в Європу, то варто було б доглядати цей комплекс не раз в рік, а по-європейськи, впродовж року, пам’ятаючи, що ми позиціонуємо себе, в першу чергу, християнами.

 

І ще одне. Не поспішаймо все списувати на війну. Почнімо наводити порядок, в першу чергу, в себе  вдома, в душах. Як не як, – піст.

Валентина СЕМЕНЯК.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: