Чому ніхто не захотів стати директором тернопільської 15 школи

Опубліковано:
18 Жовтня, 2024 о 10:19
Чому ніхто не захотів стати директором тернопільської 15 школи
15 школа. Фото з відкритих джерел.

На сайті міськради Тернополя з’явився протокол засідання комісії щодо проведення конкурсу на заміщення посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – медичний ліцей №15 імені Лесі Українки» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

Згідно з цим документом на засіданні виступила Похиляк Ольга Петрівна, заступник голови конкурсної комісії, яка повідомила, що, відповідно до Положення про конкурс у визначений в оголошенні термін не було подано жодної заяви для участі в конкурсі на заміщення посади директора вищезазначеного закладу.



Конкурс не відбувся

Також посадовиця зазначила, що відповідно до Положення, затвердженого рішенням міської ради  від 26.06.2020 р. №7/51/14, у разі відсутності заяв про участь у конкурсі, конкурс визнається таким, що не відбувся.

Також вищезгадана комісія вирішила рекомендувати міському голові повторно оголосити конкурс на заміщення посади директора Тернопільського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів – медичний ліцей №15 імені Лесі Українки» Тернопільської міської ради Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Ровесник
Теги: #15 школа, #директор, #освіта
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: