Чижмарь у Львові вчитиме нотаріусів оформляти спадщину

Опубліковано:
13 Березня, 2015

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області повідомляє, що відповідно до Плану додаткових заходів з підвищення кваліфікації для державних та приватних нотаріусів, консультантів державних нотаріальних контор, державних нотаріальних архівів, помічників приватних нотаріусів на І квартал 2015 року, затвердженого 20.02.2015 року в.о. директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції Міністерства юстиції України К.І.Чижмарь, 20 березня 2015 року у м. Львів відбудеться науково – практична конференція на тему: «Загальні засади спадкування і спадкового права. Проблемні питання оформлення спадщини. Судова практика з питань застосування спадкового права. Реєстрація речових прав на нерухоме майно».

 

Нагадаємо, що в.о. директора Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників юстиції Міністерства юстиції України Катерина Чижмарь є дружиною екс-губернатора Тернопільської області часів Віктора Ющенка, а тепер нардепа-ляшківця Юрія Чижмаря.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нотаріус, #тернопіль, #тернопільські новини, #чижмарь
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: