Чи справді Олег Царьов здобув освіту в Тернополі?

Опубліковано:
13 Листопада, 2015 о 21:23

Таке запитання виникає зовсім не безпідставно, оскільки час від часу «начальник парламенту Новоросії» викидає оригінальні номери, які ставлять під сумнів його навчання у вищому учбовому закладі.

 



Казуси настільки яскраві, що складається враження, що освіта колишнього тернопільського студента закінчилась на рівні двох класів і трьох коридорів. Варто пригадати будь-який виступ чи інтерв’ю з «політиком». Особливо користувачам мереж, та і всім небайдужим громадянам України, запам’ятався момент з початком Другої Світової війни та Волинською різнею.

 

Буквально на днях на сторінці Олега Царьова в соціальній мережі Фейсбук з’явився черговий «перл» у виконанні екс-тернополянина. Цього разу колишній регіонал і ярий прихильник новоросії “проколовся” з написанням головної вулиці столиці України – “Хрещатик”: 

 

 “Глядя на фотографии избитого депутата от Свободы Игоря Мирошниченко вспоминаю Майдан. Именно Мирошниченко раз за разом организовывал атаки на памятник Ленина на Хресчатике, – написав Царьов. 

 

 

Тому і виникає логічне запитання стосовно вроджених здібностей і освіти Олежки Царьова, адже не будемо ми піддавати сумніву той факт, що принаймні такі елементарні знання в інституті він мав би отримати…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: