На підприємстві “Тернопільміськтеплокомуненерго” розпочали процес встановлення теплових лічильників на будинках та індивідуальних теплових пунктів, що дозволить вести облік теплових витрат у помешканнях тернополян. Втілити проект допоможуть іноземні інвестиції, зокрема кошти Єропейського банку реконструкції і розвитку. На «Сонячному» масиві планують встановити першу для житлового сектору котельню на альтернативних видах палива – деревині та палетах.  У майбутньому такі котельні можуть з’явитися і на інших масивах міста. Адже підприємство  продовжує роботу із впровадження інноваційних проектів модернізації теплопостачання.

 



«Суттєво зекономить витрати й утеплення зовнішніх стін будинків. Однак воно повинно бути комплексним, тобто – не окремої квартири, а всього будинку» – радить начальник виробничо-технічного відділу КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Віталій Грубенюк. Таке утеплення скоротити може втрату тепла до 40 відсотків.

 

Загалом, обласний центр готовий до опалювального сезону на 99 відсотків. Усі роботи планують завершити протягом тижня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: