Чи допоможе рейтингові "Самопомочі" чиновник, при якому закривають 31 школу в області?

Опубліковано:
4 Вересня, 2015 о 17:06

Директор департаменту освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Любомир Крупа буде брати участь у виборах до обласної ради за списками “Самопомочі”.

 



На партійному сайті “Самопомочі” оприлюднили списки кандидатів у Тернопільську обласну раду, серед яких значиться і головний освітянин області Любомир Крупа.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В області закриють 31 школу

 

Любомир Крупа історик за фахом. Брав участь у двох революціях – Помаранчевій та Революції Гідності. У 90-ті був членом УНСО.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В “Самопомочі” почалися наїзди один на одного? (Фото)

 

З 2003 по 2014 р. – працював проректором Тернопільського комерційного інституту, з 2014 року – директор департаменту освіти Тернопільської ОДА.

 

Любомир Крупа не схильний до популізму. Через те на виборах йому не легко буде здобути прихильність виборців, адже цього літа в області закрили 7 шкіл, ще понад 20 планується закрити наступного року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: