Чи дезінфікують громадський транспорт Тернополя?

Опубліковано:
22 Грудня, 2015 о 09:43

Питання досить актуальне для будь-якого міста. Не тільки Тернополя. Часто ми спостерігаємо, коли в маршрутках їздять хворі, які можуть стати джерелом інфекції. А що казати про безхатьків, циган та інших? Спосіб їхнього життя автоматично відносить їх до групи ризику інфекційних захворювань…

 



Звичайно, це теж люди і заборонити їм заходити в маршрутку, напевно, неможна… Та і часто ми навіть можемо не підозрівати, на яку небезпеку наражаємося, тримаючись за поручень в маршрутці, чи тролейбусі.

 

Днями на сайті видання 20 хвилин читач ще раз підняв тему дезінфекції громадського транспорту:

 

“Вчора, коли я сів у маршрутку №22, відразу відчув різкий запах гною. От що я вам скажу: довіряйте своєму носу, він ніколи не підведе. Зайшовши в салон, я озирнувся і побачив чоловіка, який стояв біля задніх дверей. Його обличчя прикривав капюшон, зав’язаний так, що не було видно обличчя. Ніби нічого незвичного, але, глянувши на його руки, я зрозумів, що щось не так. Його пальці були великі і набряклі, синюшного кольору. Цей запах гноїння йшов саме від цього чоловіка. На наступній зупинці я вийшов.

Мене цікавить таке питання: чи нормально, коли такі хворі люди їздять у громадському транспорті і чи хоч колись той транспорт дезінфікують?”

 

Питання справді актуальне і хотілось би почути якусь відповідь від відповідних служб. Адже дуже легко заразитись, а от лікування може затягнутись надовго…  

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: