Чергова допомога для бійців в зоні АТО від кременчан (ФОТО)

Опубліковано:
31 Грудня, 2014 о 02:00

29 грудня 2014 року з благословення архієпископа Тернопільського, Кременецького і Бучацького Нестора, старший капелан Тернопільської області прот. В’ячеслав  Кізілов відвідав собор Преображення Господнього м. Кременець.
         
Благочинний Кременецького району прот. Володимир Буграк звернувся до капелана зі словами вдячності, що зв`язок між передовою і тилом діє та приносить велику користь для нашої спільної перемоги. Як знак вдячності отець В`ячеслав  вручив  прапор та «Подяку бійців батальйону» 19-ї бригади спецпідрозділу МВС України добровільного батальйону «Торнадо».
               

      

         



           

         
Та попереду в цей день волонтерів та капелана чекали небайдужі парафіяни храму св. ап. Андрія Первозванного у селі Старий Олексинець та їх настоятель ієрей Микола Шевчук, парафіяни храму св. Архістратига Михаїла у селі Устечко, парафіяни та настоятель ієрей Віталій Дікальчук храму Різдва Пресвятої Богородиці с. Очеретне.  

        
Приємно, що на Тернопільщині вже не одна  громада відгукнулась на заклик старшого військового капелана допомогти зі збором усього необхідного для бійців АТО.
                

          

             

        
У вкрай складні часи, коли ми всі відчуваємо матеріальні  труднощі  та попри те знаходимо можливість поділитись останнім з тими, хто береже наш спокій. Велика подяка усім, хто небайдужий в цей складний і доленосний час, в який ми усі живемо та діємо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #в’ячеслав кізілов, #допомога, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: