Про наслідки діяльності комісій з питань: неправомірних дій Тернопільської міської ради  розповів під час брифінгу перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак.

«Наприкінці минулого року, коли я саме був на посаді в.о. голови Тернопільської ОДА, до мене звернулися ряд громадських організацій щодо неправомірних дій посадовців Тернопільської міської ради. Аналогічне звернення вони надіслали в Адміністрацію Президента. В зверненні йшлося про факти корупції посадовців міської ради, внаслідок яких місто втрачає 10-ки, 100-ні мільйонів гривень», – розповів «батьківщинівець».



На вимогу громадськості та, згідно розпорядження Президента, Іван Крисак створив робочу групу та очолив її. До складу робочої групи були залучені фахівці обласної та міської ради, земельники, працівники архітектури, представники МВС та прокуратури, громадські організації та громадські активісти.

За словами Івана Богдановича, Тернопільська міська рада всіляко затягувала процес роботи, реагуючи на запити банальними відписками. Але результати вже є.

«За наслідками діяльності робочої групи відкриті кримінальні провадження щодо незаконного будівництва в місті Тернополі. Не дивлячись на це, будівництво на об’єктах в районі залізничного вокзалу та поблизу тернопільського ставу досі не припинолося. Я вже звертався до Генпрокуратури з приводу того, що місцева прокуратура дуже повільно реагує на факти правопорушень. Сподіваюся, що правоохоронці активніше включаться в ці процеси», – зазначив перший заступник голови Тернопільської ОДА .

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: